De afgelopen twee maanden werden er steeds meer regels versoepeld en konden we eindelijk elkaar weer in het echt zien en activiteiten ondernemen. Super gezellig!

In mei was dit nog niet het geval en moesten we dus nog even creatief zijn met de activiteiten. We hadden de Strava sportieve date waarbij iedereen een Strava artwork moest maken die met QT te maken had. Hieronder zie je een selectie van de mooiste Strava artworks!

Ook hadden we nog een online wijnproeverij. Iedereen kreeg zes reageerbuisjes opgestuurd met verschillende soorten rode en witte wijn. Via Zoom werd er door een knappe man uitgelegd waar de wijnen vandaan kwamen en toen mochten we ze proeven. Daarna werd de smaak van elke wijn beschreven en gaven we een persoonlijke beoordeling per wijn. Super leuk dat dat dus ook gewoon op deze manier via Zoom kon doorgaan!

In juni hadden we de Dameschborrel en een digitale pubquiz. De Dameschborrel werd uiteindelijk in verschillende kamers op uilenstede gedaan door de regen, maar was ondanks dat wel een hele gezellige avond. Voor de digitale pubquiz werden er groepjes gemaakt die samen konden komen om zo tegen de andere groepjes te strijden. Er zaten allemaal leuke rondes in, maar de leukste ronde was toch wel ‘Ranking the QT’s’. Wie zou er bijvoorbeeld de beste verleider zijn op temptation island? Of wie zou er als eerste mensenvlees eten om te overleven?

Toen werd het juli en konden we eindelijk weer lekker borrelen op Okeanos. Dit werd ingeluid met een goed escalerende disputen-vrijmibo. Lekker flunkyballen en pizza eten op Okeanos en daarna eindigen bij café de kerk. De dag erna stond er een sportieve zomerdate op de planning en gingen we (lekker brak) kanoën in het Amsterdamse Bos. Het was super lekker weer en het voelde echt even als een soort mini-vakantie.

De week erna stond dan eindelijk de Dameschborrel 2.0 op de planning die al 2x was verschoven door slecht weer. Gelukkig was het eindelijk mooi weer en kon de sangria avond op Okeanos doorgaan!

Doordat weinig mensen nu op vakantie gaan hebben we deze zomer lekker veel gepland met QT. We kijken nu al uit naar de rest van de zomer! :)