Terug van weggeweest: de Q.T. Rally! Ben jij er klaar voor om 29 april samen met je team de strijd aan te gaan? Weet jij het snelste de opdrachten te voltooien en de race te winnen? Meld je dan aan voor de Rally! 

Tijdens de Rally zullen verschillende teams strijden om de als eerste op de geheime eindlocatie aan te komen, met de meeste punten. Dit doe je door samen als team de opdrachten het beste uit te voeren, en de raadsels als eerste op te lossen. Het team dat als eerste aankomt pakt de meeste punten, maar daarnaast kan je ook punten verdienen met een crazy 88. Wat wordt dus jouw strategie? Na afloop van de race zullen we een nacht verblijven op de eindlocatie, waar we natuurlijk ook een feestje zullen bouwen!

Teams bestaan uit minimaal twee, en maximaal één volle auto aan Okeanieden, waarvan minimaal twee ook hun rijbewijs hebben. De auto regel je zelf, de overnachting, lunch, het diner, ontbijt, én een goedgevulde goodiebag regelen wij. En dat voor maar 70 euro!

Vorm dus snel je team, regel je auto, en laat 1 iemand van dat team de Google Forms invullen. Wees er snel bij want de plekken zijn beperkt dus vol = vol

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJYo0pjaMP6QGMa1FZtxBeajsbmzMwTduyqqAgX2MmGY44Gw/viewform?usp=sf_link

PS: wil je graag meedoen maar kan je geen team vormen, of wil je als duo graag samen met een ander duo deelnemen? Laat het ons dan weten, wellicht valt er wat te regelen!