01811447facdc29f7d6b72e109c50707de73a60727
Je moet je even voorstellen… je wordt wakker met een rustgevend kabbelend geluid om je heen, zodra je je ogen opent zie je de eerste zonnestralen de boot in kruipen. Je weet dat het een heerlijke zomerdag gaat worden en wat je gaat doen vandaag. Elke dag op een nieuw avontuur, zeilen naar een nieuwe Friese plaats. En dan is het allermooiste hiervan dat je dit niet alleen doet, maar met je toffe, gezellig, knappe en lieve roze vriendinnetjes!

De ochtendrituelen varieerde van een rondje rennen tot een ochtendduik, het dorpje verkennen of gewoon nog even extra lang genieten van je luxe boot bedje. Na de magen goed te hebben gevuld werden de trossen los gegooid.

Q.T.’s zouden geen Q.T.’s zijn als ze zich niet van hun sportiefste kant zouden laten zien, elk zuchtje wind werd dus paraat gemaakt. Met een mooie verdeling van ervaren en onervaren zeilsters op de twee kajuitboten had iedereen al snel door hoe het werkte en werd er lekker samengewerkt.

Daarnaast staan Q.T.’s bekend om het nuttigen van rosé, welke meestal rond een uurtje of 1 in de middag begon te vloeien. Op zijn tijd samen escaleren is ook belangrijk, dus op dinsdagnacht kleurde Sneek even roze. Een enkele kroeg die open was werd direct op zijn kop gezet als wij binnen kwamen en de andere dinsdag-partyers vergeten ons waarschijnlijk ook niet zo snel meer. Verdere details laten we maar even in het midden, what happens in Sneek, stays in Sneek ;-)

Een week vol zon, zeilen, rosé, zwemmen, biertjes, sterke verhalen, mooie meiden, lekkere ontbijtjes maar ook überhaupt lekker eten, lachen, skinnydippen, borrelen, knuffels, en lichtelijk misdragen.
Al met al weer een Q.T. ervaring om nooit meer uit je geheugen te wissen, Oui Oui! #meerdanduizendknopen
QT ZEILEN