April was een drukke maar gezellige maand voor alle QT’s met maar liefst 3 activiteiten! Begin april was er een gezellige eetdate in het nieuwe huis van Merel B. waar 20 (!!) QT’s aanwezig waren (dat paste maar net op de selfie van Savannah haha). 

Eetdate in Merel haar nieuwe huisje

Ook zijn de QT’s goed vermaakt tijdens de comedy train in de Toomler. Het was een open podium, waarbij comedians van de Comedytrain en aspirant-leden nieuw materiaal testen. Bij sommige comedians ging iedereen helemaal stuk, en hoorde je Anna’s lach heel hard door de hele zaal. Sommige comedians waren iets minder grappig, en van één heeft Cecile zelfs nog steeds nachtmerries… Maar zeker een hele geslaagde avond!

Lachen bij Toomler!

Toen kwam Koningsnach, of voor de QT’s beter bekend als de elk jaar weer escalerende wissel ALV. Het bestuur ’18-’19 werd gewisseld voor het bestuur ’19-’20 (zie foto hieronder voor het nieuwe bestuur). Naast de bestuurswissel, had Juliette na 8 jaar bij QT besloten om dit jaar reünist te worden :(. Gelukkig heeft ze beloofd om nog wel heel actief te zijn als reünist. Na de ALV zijn de QT’s naar cafe de Doffer in het centrum gegaan om verder te feesten.

Ooit eerder zoveel roze jasjes in een huis gezien?
Ons nieuwe bestuur!
Voorzitter: Merel
Secretaris: Caitlin
Penningjuf: Denise
Commissaris Activeer: Cecile