een kleine greep uit de activiteiten van afgelopen maanden

Wat waren het een stel mooie maandjes waarin we weer hard gelachen, gefeest, gesport, gegeten en geborreld hebben. Op 25 september hebben we op de atletiekbaan in Amstelveen een super leuke masterclass atletiek gehad, waardoor we nu stuk voor stuk talentjes zijn op de horden en met een speer in onze hand.

Op donderdag 3 oktober was het tijd voor het Disputenfeest, waar we ons van onze mooiste kant hebben laten zien en vast in de stemming kwamen voor het weekend wat er aan zat te komen.

Heb jij ooit in een super cool dafje getourd door Groningen en Drenthe? WIJ WEL! En fanatiek dat we waren, alles er voor over om als eerste de tocht te voltooien. Helemaal leuk als je denkt dat er geen andere mogelijkheid is dan dat je als eerste op locatie aan bent gekomen, de kluis te openen en dan…….. Helaas kan er maar een de winnaar zijn…

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk, hebben wij een fantastisch leuke nieuwe lichting mogen verwelkomen bij ons roze dispuut. Femke, Janneke en Roosmarijn zijn vanaf deze maand ook ware QT’s, en we zijn nu al dol op ze. Een foto van deze drie leuke meiden volgt!

Wij kijken uit naar alle roze hoogtepunten die nog komen gaan!

Liefs