De grijze en grauwe dagen zijn er weer, maar bij QT was het deze maand juist heel veel roze en gezelligheid! In de laatste week van oktober hebben we samen jeu de boules gespeeld bij ‘Mooie Boules’. Onder het genot van speciaalbiertjes werd er (zoals altijd) weer fanatiek om de 1ste plek gestreden. 

Knappe koppies bij Mooie Boules

Op 7 november was het weer tijd voor de eerste borrel van de maand en konden we weer shinen met onze roze jasjes, die de nieuwe leus hadden; Just pink and don’t rethink! We waren met maar liefst 15 QT’s op de borrel! 

Ook de week erna op de dameschborrel waren super veel QT’s. Complimenten aan de GAC (Grote Activiteiten Commissie) die deze borrel had georganiseerd met behulp van de andere disputen. Iedereen was fancy in jurkjes gekleed, er was een paaldans competitie tussen de lichte en zware selectie roeiende Damesch en er werden emmers met paardenkut gedronken. Samengevat; een geslaagde en tevens geëscaleerde avond!

Chique!

De 16e van november was de eerste editie van het reünistendiner van het mooiste, meest roze dameschdispuut dat de R.S.V.U. ‘Okeanos’ rijk is. Het begin van een nieuwe traditie! Een diner waarbij alle huidige leden en reünisten uitgenodigd waren om samen herinneringen op te halen van vroeger, oude vriendinnen weer te zien, bij te praten over het leven en kennis te maken met de nieuwste leden van dit mooie dispuut. Het was een groot succes, met maar liefst dertig meiden zaten wij aan een prachtig gedekte tafel te genieten van een heerlijk vijfgangendiner, gekleed in ons Q.T.-jasje met daarop de leuzen en natuurlijk de Q.T. das. Tijdens deze avond keken wij uiteraard ook terug naar het moment van de oprichting van ons dispuut. Iris Schuurman, Kathalijne Combee, Jorien Vlaanderen en Floortje (Keijzer) zorgden er samen voor dat Q.T. sinds 30 april 2004 officieel een dispuut is. Zonder hen had Q.T. niet bestaan, zonder hen was er veel minder roze op Okeanos, maar bovenal, zonder hen waren er niet zoveel vriendschappen ontstaan. Om onze dankbaarheid te tonen hebben wij deze avond met alle aanwezigen Iris, Kathalijne, Jorien en Floortje unaniem benoemd tot ‘Erelid der Dameschdispuut Q.T.’.

Als laatste, zoals beloofd: een foto van onze nieuwste leuke lichting van 3! Femke, Roosmarijn en Janneke! Hun leus is: ‘Just pink, and don’t rethink!’

Knappies!!!