Na een kleine radiostilte wat betreft nieuwsberichtjes op de site, zijn we nu weer helemaal back! En wat hebben we veel leuke dingen gedaan de afgelopen weken, hier een overzicht!

Op 18 januari waren Sinterklaas en de Kerstman voor ons nog eens naar Nederland gekomen en werden we met 22 meisjes verwend in Houten. De ene Sint was wat creatiever geweest dan de ander, maar een grote lach op iedere QT’s gezicht kreeg hij wederom voor elkaar! Op deze mooie avond hebben Janneke, Ieke en Sophie het eten verzorgd; een heuse creatie aan verschillende lasagnes. Als je er weer aan terugdenkt, loopt het water spontaan in je mond! Hieronder wat leuke fotootjes van deze avond (en de lasagne):

Dit wordt een nieuwsbericht met veel eten, want de volgende activiteit was het diner waar we allemaal al lange tijd naar uitkeken: het enige echte Q.T. Tapasdiner! Maaike, Merel, Jasmijn en Anouk hebben hun stinkende best gedaan en wat was het lekker!! Meerdere rondes met heerlijk eten, we hebben er echt van genoten!!. De avond zouden we afsluiten bij de Apres Ski party in de Annakerk, dus in onze truien, met skibril en skibroek vertrokken we naar 100 meter verderop, wel zin in een lekker apres ski feestje om ons voor te bereiden op de wintersport(en) die ons te wachten staan! Hoe het was? Nou, misschien wat anders dan verwacht, maar gelachen met (of om?) de band hebben we zeker!

Veel meiden zijn de afgelopen periode op heerlijke vakanties geweest. Hier wat leuke vakantiekiekjes van onze lieve QT’s

Verder nog super leuk om te melden is dat wij sinds kort heeeeerlijke eigen QT sokken en fietssokken hebben en dat we daar heel blij mee zijn! Kijk maar op de kiekjes:

En als laatste: QT op TV!! Kijk goed op de grond van het stadionplein: